Nyhetsbrev om foto:

Fotoprodukter

Det finns en hel del saker som du kan använda dina digitala foton till förutom att framkalla dem till papperskopior. Bland annat kan du beställa fotokalendrar, en kalender med dina egna foton i. Du kan också beställa fotomuggar, klistermärken, canvasdukar, fototapeter och mycket annat. Utbudet på vad man kan använda sina bilder till kan variera lite från sajt till sajt när det gäller fotoframkallningsfirmor, men här kommer några exempel på de allra vanligaste.

Fotomugg

För att skapa en fotomugg som du sedan beställer behöver du inte göra några avancerade ansträngningar. Du väljer ett foto som du skulle vilja ha på en mugg, en bild du vill ha när du dricker ditt morgonkaffe tillexempel. Du laddar enkelt upp bilden på fotoframkallnings-firmans hemsida genom att följa ett antal enkla instruktioner. Sedan väljer du produkten, alltså fotomuggen, redigerar vilken plats på muggen du vill att den ska sitta på och så vidare. När den är klar är det bara att klicka på ”beställa” och betala för muggen som sedan skickas hem till dig på posten.

En fotomugg kan vara en jättebra present till någon av dina nära, om du till exempel vill överraska med något personligt. Det är inte heller särskilt dyrt att beställa.

Fotokalender

När du ska beställa en fotokalender kan du välja mellan några olika varianter, om du vill ha en bild för varje vecka, dag eller månad. Det brukar också gå att välja en väggkalender med bara ett blad för hela året. Du kan placera bilder som du laddar upp på sajten lite hur du vill, det brukar finnas lite olika mallar att välja mellan. På en del sajter kan du även infoga text till bilden eller bilderna och lite olika typer av bakgrundsdesign.

En fotokalender kan göra vardagen lite roligare!

T-shirt

Att beställa en T-shirt med sin egen bild tryckt på har länge varit en populär produkt, den lanserades långt innan det digitala fotot kom ut på marknaden. Skillnaden som är nu mot då är att det blir väldigt mycket bättre kvalitet på trycket idag. Både vad det gäller färg och hållbarhet. Du väljer en bild du vill ha tryckt på en T-shirt, laddar upp den, väljer storlek och färg på tröja och sedan är det bara att beställa hem.

Detta kan även bli en uppskattad present till någon du tycker om eller till dig själv.