Nyhetsbrev om foto:

Framkallning online

Det finns alltså flera fördelar med att framkalla online, här går vi vidare in på varför. Med den teknik som finns idag så är det extremt enkelt att framkalla online. Det räcker att du skickar in bilderna digitalt på nätet så kommer dem hem till dig inom 2 till 5 arbetsdagar via posten.

Priset

När du betalar för din framkallning via Internet så ligger priserna otroligt lågt, du betalar bara 0,80 – 1 krona per bild! Anledningen till att det är så otroligt låga priser är för att företagen inte behöver ha en vanlig fotobutik med hög hyra att betala, försäkringar med mera. På Internet kostar deras verksamhet inte i närheten av vad den gjorde förr. Detta gör alltså att de kan sätta ner sina priser ordentligt för att locka till sig konsumenterna.

Dessutom finns det då och då erbjudanden från olika fotoframkallningsfirmor på nätet som ger dig gratis framkallning. Dessa erbjudanden är till för att locka nya kunder och brukar exempelvis gå ut på att du som ny kund får dina första hundra bilder gratis och så vidare. Läs mer om det på Gratisframkallning24.se.

Kvalité

De flesta fotoframkallningsfirmor på nätet håller en mycket hög kvalitet, lika hög som om du framkallar i en fotobutik om inte bättre. Men för att erhålla allra högsta möjliga kvalité på dina bilder så rekommenderar vi att du läser de tips som företagen skriver på sina sajter för att du ska få ut så mycket som möjligt.

Större utbud

Eftersom att det är fler och fler fotofirmor som flyttar in sin verksamhet på Internet så hårdnar konkurrensen på marknaden, detta ger konsumenten en stor fördel. De erbjuder bättre service, högre kvalité och framförallt bättre priser, detta eftersom konsumenten kan ställa höga krav på fotoframkallningsfirmorna genom konkurrensen.